مواد لازم:
1/ 4 فنجان روغن
2 عدد پیاز(خرد شده)
4 حبه سیر(ریز خرد شده)
2 قاشق چایخوری زنجبیل
1 قاشق غذاخوری زردچوبه
3 غلاف هل
350 گرم بادمجان(به قطعات 3 سانتی خرد شده)
4 عدد گوجه فرنگی رسیده (درشت خرد شده)
350 گرم گل کلم
400 گرم نخود
3/4 فنجان ماست
برنج بخارپز شده و برگ گشنیز
طرز تهیه:
روغن را در یک ماهی تابه بزرگ ریخته و روی حرارت نسبتا بالا بگذارید.
پیاز٬ سیر و زنجبیل را اضافه کرده و به مدت 5-6
دقیقه (تا زمانی که طلایی رنگ شود) تفت دهید.
ادویه ها را اضافه کنید و پس از 1 دقیقه بادمجان را نیز به مواد اضافه
کنید و خوب بهم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
بعد از چند دقیقه گوجه و گل
کلم را اضافه کنید سپس یک و نیم فنجان اب بریزید و در ماهی تابه را بگذارید (به
مدت 10 دقیقه)
نخود را اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه یا ان را بپزید (بدون در)
ماست و نمک و فلفل(به میزان
لازم) را اضافه کنید
و در نهایت مخلود را با برنج سرو و با جهفری تزیین کنید.
*برای بهتر پخته شدن نخود بهتر است ان را به مدت 7-8 ساعت در اب سرد
بخیسانید و قبل از اضافه کردن ان به مواد نیم پزش کنید.
* این کاری گیاهی یک غذای هندی است.