هدف از اين وبلاگ ايجاد انگيزه،صحيح زندگي كردن براي جوانان با اميد ها و آرزوهاي خود مي باشد.
++++++++++++++++++++
هر كجا زندگي باشد،اميد هم هست..
++++++++++++++++++++
ثروتمندی از ذهن شروع می شود..
++++++++++++++++++++
زشت ترين آدم با اخلاق خوبش زيباست..
++++++++++++++++++++
راستش را بگو اول به خودت بعد به دیگران..
   

کاری نخود و بادمجان
شنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ساعت 0:48 | | نوشته ‌شده به دست روانشناسی مدرن | ( )
         Chickpea and eggplant curry

مواد لازم:

1/ 4 فنجان روغن

2 عدد پیاز(خرد شده)

4 حبه سیر(ریز خرد شده)

2 قاشق چایخوری زنجبیل

1 قاشق غذاخوری زردچوبه

3 غلاف هل

350 گرم بادمجان(به قطعات 3 سانتی خرد شده)

4 عدد گوجه فرنگی رسیده (درشت خرد شده)

350 گرم گل کلم

400 گرم نخود

3/4 فنجان ماست

برنج بخارپز شده و برگ گشنیز

 

طرز تهیه:

روغن را در یک ماهی تابه بزرگ ریخته و روی حرارت نسبتا بالا بگذارید.

پیاز٬ سیر و زنجبیل را اضافه کرده و به مدت 5-6 دقیقه (تا زمانی که طلایی رنگ شود) تفت دهید.

ادویه ها را اضافه کنید و پس از 1 دقیقه بادمجان را نیز به مواد اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

 بعد از چند دقیقه گوجه و گل کلم را اضافه کنید سپس یک و نیم فنجان اب بریزید و در ماهی تابه را بگذارید (به مدت 10 دقیقه)

نخود را اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه  یا ان را بپزید (بدون در)

ماست  و نمک و فلفل(به میزان لازم) را اضافه کنید

و در نهایت مخلود را با برنج سرو و با جهفری تزیین کنید.

*برای بهتر پخته شدن نخود بهتر است ان را به مدت 7-8 ساعت در اب سرد بخیسانید و قبل از اضافه کردن ان به مواد نیم پزش کنید.

 * این کاری گیاهی یک غذای هندی است.

                        


:: موضوعات مرتبط: آشپزی
:: برچسب‌ها: کاری نخود و بادمجان