مواد لازم آلبالوپلو برای 4 نفر:
آلبالوی هسته گرفته 4 لیوان 240 کیلوکالری
برنج 3 لیوان 560 کیلوکالری
گوشت چرخ کرده 300 گرم 550 کیلوکالری
پیاز متوسط 2 عدد 40 کیلوکالری
روغن کانولا 4 قاشق غذاخوری 360 کیلوکالری
شکر 3 قاشق غذاخوری 120 کیلوکالری
نمک، فلفل سیاه و زعفران به میزان دلخواه 0 کیلوکالری

طرز تهیه آلبالوپلو:
آلبالوها را با شکر مخلوط و 10 تا 15 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.
گوشت را با نمک، فلفل سیاه و یک پیاز رنده شده مخلوط کنید و بعد از درآوردن آنها به شکل کوفته ریزه، در 2 قاشق غذاخوری روغن کانولا تفت دهید.
برنج را نیز پس از شستن آبکش کنید.
پس از ریختن 1 قاشق غذاخوری روغن در ته قابلمه، یک لایه برنج را بریزید.
سپس آلبالوها را پس از جدا کردن از شربتشان و مخلوط کردن با یک عدد پیازی که در یک قاشق غذاخوری روغن سرخ شده است، روی برنج بریزید و لایهای دیگر از برنج را بیفزایید و آنقدر این کار را تکرار کنید تا مواد به اتمام برسند.
در مراحل پایانی نیز شربت تهیه شده را روی برنج بدهید تا رنگ ارغوانی به خود بگیرد.
هنگام سرو این غذا روی آن را با برنج زعفرانی شده و گوشتهای تفت داده شده بپوشانید و میل کنید.
منبع: Diruz.com