هدف از اين وبلاگ ايجاد انگيزه،صحيح زندگي كردن براي جوانان با اميد ها و آرزوهاي خود مي باشد.
++++++++++++++++++++
هر كجا زندگي باشد،اميد هم هست..
++++++++++++++++++++
ثروتمندی از ذهن شروع می شود..
++++++++++++++++++++
زشت ترين آدم با اخلاق خوبش زيباست..
++++++++++++++++++++
راستش را بگو اول به خودت بعد به دیگران..
   

آلبالو پلو
دوشنبه ۱۰ تیر ۱۳۹۲ ساعت 12:11 | | نوشته ‌شده به دست روانشناسی مدرن | ( )

مواد لازم آلبالوپلو برای 4 نفر:

آلبالوی هسته گرفته 4 لیوان 240 کیلوکالری

برنج 3 لیوان 560 کیلوکالری

گوشت چرخ کرده 300 گرم 550 کیلوکالری

پیاز متوسط 2 عدد 40 کیلوکالری

روغن کانولا 4 قاشق غذاخوری 360 کیلوکالری

شکر 3 قاشق غذاخوری 120 کیلوکالری

نمک، فلفل سیاه و زعفران به میزان دلخواه 0 کیلوکالری

آلبالو پلو

طرز تهیه آلبالوپلو:

آلبالوها را با شکر مخلوط و 10 تا 15 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.

گوشت را با نمک، فلفل سیاه و یک پیاز رنده شده مخلوط کنید و بعد از درآوردن آن‌ها به شکل کوفته ریزه، در 2 قاشق غذاخوری روغن کانولا تفت دهید.

برنج را نیز پس از شستن آبکش کنید.

پس از ریختن 1 قاشق غذاخوری روغن در ته قابلمه، یک لایه برنج را بریزید.

سپس آلبالوها را پس از جدا کردن از شربتشان و مخلوط کردن با یک عدد پیازی که در یک قاشق غذاخوری روغن سرخ شده است، روی برنج بریزید و لایه‌ای دیگر از برنج را بیفزایید و آنقدر این کار را تکرار کنید تا مواد به اتمام برسند.

در مراحل پایانی نیز شربت تهیه شده را روی برنج بدهید تا رنگ ارغوانی به خود بگیرد.

هنگام سرو این غذا روی آن را با برنج زعفرانی شده و گوشت‌های تفت داده شده بپوشانید و میل کنید.

                                                                                                               http://omidl.persiangig.com/copy-right.gif منبع: Diruz.com

 



:: موضوعات مرتبط: آشپزی
:: برچسب‌ها: آلبالو پلو, آلبالو, پلو