هدف از اين وبلاگ ايجاد انگيزه،صحيح زندگي كردن براي جوانان با اميد ها و آرزوهاي خود مي باشد.
++++++++++++++++++++
هر كجا زندگي باشد،اميد هم هست..
++++++++++++++++++++
ثروتمندی از ذهن شروع می شود..
++++++++++++++++++++
زشت ترين آدم با اخلاق خوبش زيباست..
++++++++++++++++++++
راستش را بگو اول به خودت بعد به دیگران..
   

باقالی وابیج
یکشنبه ۹ تیر ۱۳۹۲ ساعت 22:52 | | نوشته ‌شده به دست روانشناسی مدرن | ( )

طرز تهیه خورش شوید باقالی

شوید خشک: 3 تا 4 قاشق سوپ‌خوری

تخم‌مرغ:3 عدد

سیر: 3 حبه

روغن و کره: 100 گرم

باقلای مازندرانی (پلویی): 500 گرم

آب: یک پیمانه پلوپز

نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین به میزان لازم


ابتدا باقالی‌ها را از پوست جدا کرده و سیر را به تکه های کوچک تقسیم می کنیم .

بعد شوید خشک و نمک و زردچوبه به آن اضافه کرده و در کره کمی تفت می‌دهیم.

سپس آب به آن افزوده و وقتی یک جوش زد ، تخم‌مرغ‌ها را در آن شکسته و می گذاریم تا کمی خودش را بگیرد و بپزد .

وقتی آب غذا خشک شد و باقالی و تخم‌مرغ‌ها هم پختند، غذا را هم زده و با کمی روغن مجدداً سرخ می‌کنیم.

سپس فلفل و دارچین را به غذا افزوده و مرتباً تفت می‌دهیم تا کاملاً سرخ شود.



:: موضوعات مرتبط: آشپزی
:: برچسب‌ها: باقالی وابیج