
ژله خرده شیشه
ژله چند بسته . ورقه ژلاتین 10 کوچک . شیر 1 لیوان . خامه 1 لیوان . شکر 5 قاشق غذاخوری . وانیل مقداری

ابتدا هر بسته ژله را
جداگانه اماده کنید ، هر بسته را ابتدا با 3/4 لیوان آب جوش حل کنید و
وقتی شفاف شد با 1/2 لیوان آب سرد مخلوط کنید و داخل یخچال قرار دهید تا
بسته شود ( به این دلیل باید آب کمتر بریزید که ژله سفت تر از حد معمول
باشد ).
پس از اینکه ژله ها بستند از یخچال خارج
کنید و به شکل مربع و یک اندازه برش بزنید ، ژله های مکعبی را باهم مخلوط
کنید و داخل قالب ژله بریزید.
برای تهیه کرم ژله باید شیر و شکر را درون
قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید و مخلوط کنید تا وقتی که شکر حل شود
سپس از روی حرارت بردارید و خامه و وانیل را به ان اضافه کنید.
ورقه های ژلاتین
را داخل کاسه ای بریزید و چند قاشق اب به ان اضافه کنید و روی حرارت بخار
اب قرار دهید ، صبر کنید تا ورقه های ژلاتین نرم شوند سپس به مخلوط شیر و
خامه اضافه کنید ( شیر باید ولرم باشد تا نبرد ).

کرم ژله را روی ژله های خرد شده بریزید و قالب ژله را
چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا ببندد ، پس از آماده شدن قالب ژله را
چند دقیقه داخل آب گرم قرار دهید سپس داخل ظرف سرو برگردانید ، برش بزنید و
سرو کنید.
نکته ها :
بهتر است از ژله با رنگ های تیره استفاده کنید تا دسر شما جذاب تر باشد ،
میتوانید بجای خامه از بستنی هم استفاده کنید ، ژله را با توجه به دستور
روی جعبه اش اماده کنید ( فقط مقدار اب را کمتر در نظر بگیرید تا ژله سفت
تر شود) .
منبع:irancook.ir