صفوي
با بيان اينكه فقر آهن، شايع ترين نوع كم خوني است، گفت: بدن براي ساختن
هموگلوبين به آهن نياز دارد و جذب آهن از طريق خوردن مواد غذايي پروتيين
دار مانند گوشت ، اسفناج ،عدس ،سيب زميني و مكمل آن صورت مي گيرد.
متخصص
تغذيه، كم خوني را شايع ترين بيماري در بين مردم ايران دانست و گفت: مصرف
ميوه جات پس از صرف غذا، جايگزين چاي شود تا آهن، كليسم و ويتامين D-A-Eجذب
بدن شود.
عباس صفوي در گفت و گو با ايرنا افزود: مصرف چاي پس از
غذا، مانع جذب 95 درصد آهن به بدن مي شود كه از مهمترين دلايل بروز كم خوني
در افراد است.
وي با تاكيد بر اينكه زنان بيش از مردان به دلايل
فيزيولوژي دچار كم خوني هستند، اظهار داشت: بر اساس تحقيقات انجام شده از
هر پنج زن در كشور يك نفر به كم خوني مبتلا است.
صفوي با بيان اينكه
فقر آهن، شايع ترين نوع كم خوني است، گفت: بدن براي ساختن هموگلوبين به
آهن نياز دارد و جذب آهن از طريق خوردن مواد غذايي پروتيين دار مانند گوشت ،
اسفناج ،عدس ،سيب زميني و مكمل آن صورت مي گيرد.
وي افزود: كم خوني
در اثر ناكافي نبودن هموگلوبين در بدن بروز مي كند و اين عضو، وظيفه حمل
اكسيژن از ريهها به تمام اندامهاي بدن را دارد