گيلاس
داراي چربي كم و فيبر زياد است و براي تصفيه خون در سيستم گوارشي بسيار
مفيد است. سموم بدن را دفع ميكند و همچنين براي كاركرد منظم قلب، روده و
معده نيز بسيار مفيد است.
يك متخصص تغذيه گفت: گيلاس اشتهاآور، آرامبخش و تسكيندهنده اعصاب است، قواي فكري را تقويت ميكند و باعث خوش خلقي ميشود.
مرتضي
صفوي در گفتوگو با فارس اظهار داشت: گيلاس يكي از ميوههاي لطيف و سرشار
از املاح معدني مانند كلسيم، فسفر، پتاسيم، منيزيم، گوگرد و آهن و كبالت،
مس، منگنز و روي است.
وي گفت: گيلاس داراي چربي كم و فيبر زياد است
و براي تصفيه خون در سيستم گوارشي بسيار مفيد است. سموم بدن را دفع ميكند
و همچنين براي كاركرد منظم قلب، روده و معده نيز بسيار مفيد است.
اين
متخصص تغذيه افزود: گيلاس اشتهاآور، آرامبخش و تسكيندهنده اعصاب است،
قواي فكري را تقويت ميكند و موجب خوش خلقي افراد ميشود.
صفوي گفت:
كساني كه رماتيسم و درد ورم مفاصل دارند ميتوانند گيلاس مصرف كنند. ضمن
اينكه گيلاس براي افراد مبتلا به سنگ كليه و سنگ صفرا بسيار مفيد است.
وي
ادامه داد: افرادي كه زياد گوشت استفاده ميكنند و خون آنها اسيدي است
ميتوانند از گيلاس استفاده كنند به دليل اينكه خون را قليايي ميكند.
اين
متخصص تغذيه اظهار داشت: گيلاس همچنين ملين است، خون را پاك و معده را نيز
تميز ميكند، لاغر كننده نيز است و افراد ميتوانند روزانه 250 تا 350
گرم از آن را در يك وعده غذايي مصرف كنند.