
مواد لازم:
برنج چهار پيمانه
گوشت چرخ كرده 300 گرم
كلم برگ سفيد يك كيلوگرم
پياز سرخ شده سه قاشق سوپخوري
رب گوجهفرنگي دو قاشق سوپخوري
ادويه كاري يك قاشق غذاخوري
پياز رنده شده يك عدد
زعفران دم كرده دو قاشق غذاخوري
گرد ليمو اماني يك قاشق غذاخوري
سركه دو قاشق سوپخوري
نمك، فلفل و روغن به ميزان لازم
طرز تهیه:
برنج را خيس كرده نمك لازم را به آن اضافه ميكنيم. در ظرف مناسب به گوشت چرخ كرده، نمك، فلفل سياه و زردچوبه افزوده به همراه پياز رنده شده و آب گرفته با هم مخلوط ميكنيم. پس از ورز دادن، گوشت را به صورت كوفته ريزه درست نموده سپس آنها را با يك قاشق روغن تفت ميدهيم و كنار ميگذاريم.
كلم را شسته به صورت خلالهاي نازك برش ميدهيم با يكي دو قاشق روغن تفت داده سركه را اضافه نموده و كنار ميگذاريم. درون ظرف يك قاشق روغن ريخته به آن ادويه كاري، رب گوجهفرنگي و زردچوبه افزوده و تفت ميدهيم. كلم را داخل آن ريخته و به همراه يك ليوان آب ميگذاريم تا پخته و نرم شود. در اواخر طبخ كوفتهها را اضافه كرده و ميگذاريم تا جا بيفتد در پايان زعفران را به غذا اضافه ميكنيم.
برنج را آبكش كرده و لايه به لايه برنج، از مواد كلم ريخته و ميگذاريم تا دم بكشد.
منبع: خانواده سبز