
مواد اولیه :
برنج 700 گرم
گوشت راسته گوسفندي 400 گرم
زرشك 50 گرم
خلال پسته 30 گرم
زعفران آب كرده نصف پيمانه
پياز 70 گرم
روغن مايع 100 گرم
شكر يك قاشق سوپخوري
گلاب يك قاشق چايخوري
زردچوبه يك قاشق چايخوري
خلال نارنج 50 گرم
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهیه
پياز را به صورت خلالي خرد كرده و كمي در روغن تفت ميدهيم، پس از اينكه پيازها طلايي شدند، گوشت را به تكههاي مربع شكل خرد كرده و با پياز سرخ ميكنيم. نمك، فلفل و زردچوبه را نيز افزوده و با اضافه كردن مقداري آب به گوشت حرارت زير آن را كم ميكنيم تا گوشت پخته شود.
درون قابلمهاي آب ريخته و پس از اينكه جوش آمد، برنج را كه از قبل به مدت دو ساعت خيس كردهايم درون آب جوش به مدت 10 دقيقه ميجوشانيم و پس از اينكه كمي نرم شد، آن را آبكش كرده و به مدت يك ساعت ميگذاريم تا برنج دم بكشد. مقداري از برنج را با زعفران مخلوط كرده، زرشك را نيز در روغن كمي سرخ ميكنيم. خلال پسته را با شكر مخلوط كرده و كمي تفت ميدهيم. خلال نارنج را سه بار با آب گرم جوشانده تا تلخي آن كاملا گرفته شود، سپس با مقداري شكر و گلاب آن را مخلوط ميكنيم تا كمي مزه شيرين بگيرد، بعد آنها را كمي در روغن تفت ميدهيم.
برنج دم كشيده را درون يك ديس كشيده و روي آن گوشت ريخته و با نثار روي آن را تزيين ميكنيم. در صورت دلخواه ميتوانيم هويج را نيز رنده كرده و روي برنج بريزيم.
منبع: خانواده سبز