هدف از اين وبلاگ ايجاد انگيزه،صحيح زندگي كردن براي جوانان با اميد ها و آرزوهاي خود مي باشد.
++++++++++++++++++++
هر كجا زندگي باشد،اميد هم هست..
++++++++++++++++++++
ثروتمندی از ذهن شروع می شود..
++++++++++++++++++++
زشت ترين آدم با اخلاق خوبش زيباست..
++++++++++++++++++++
راستش را بگو اول به خودت بعد به دیگران..
   

كرم بروله
چهارشنبه ۱۳ شهریور ۱۳۹۲ ساعت 10:10 | | نوشته ‌شده به دست روانشناسی مدرن | ( )

 

مواد لازم:

شير                                       250 ميلي‌ليتر

 خامه                                     750 گرم

 شكر                                     80 گرم

 زرده تخم‌مرغ                           10 عدد

 وانيل                                     8/1قاشق چايخوري

 شكر قهوه‌اي                           به ميزان لازم

 

طرز تهیه

كرم بروله يك دسر بسيار خوشمزه فرانسوي است كه طرفداران بسياري هم دارد. اين كرم بسيار آسان تهيه مي‌شود و يك خوراكي بسيار عالي و غني است. بهتر اين‌كه دسر را در ظرف‌هاي سراميكي و لعابي تهيه كنيد.

همه مواد به جز شكر قهوه‌اي را خوب مخلوط مي‌كنيم و بعد در كاسه‌هاي يك نفره ريخته سپس كاسه‌ها را در درون يك ظرف آب به مدت يك ساعت داخل فر و در دماي 150 درجه سانتي‌گراد قرار مي‌دهيم.

پس از خارج كردن ظرف، اجازه مي‌دهيم تا مواد كمي خنك‌تر شود. حالا شكر قهوه‌اي را روي دسر مي‌ريزيم. بايد توجه داشته باشيد كه شكر روي دسر بايد سوزانده شود. معمولا اين كار را با وسيله‌اي به نام «ترش» يا «بِرنِر» انجام مي‌دهند. اما با توجه به اين‌كه اين وسيله در تمامي منازل موجود نيست مي‌شود از فندك‌هاي اتمي كه شعله را به طور متمركز و مستقيم خارج مي‌كند استفاده كرد بدين ترتيب فندك را روشن كرده و روي شكر نگه مي‌داريم تا جوش خورده و مثل كارامل تيره و برشته شود.

روش ديگر آن است كه شعله بالاي فر را روشن مي‌كنيم. كاسه‌ها را از سيني آب در آورده، در يك سيني خالي مي‌چينيم. پنجره فر را تا آخرين طبقه فر بالا آورده و سيني كاسه‌ها را گذاشته 5 تا 10 دقيقه صبر مي‌كنيم تا روي كرم بروله كاراملي شود.

http://omidl.persiangig.com/copy-right.gifمنبع: خانواده سبز



:: موضوعات مرتبط: آشپزی
:: برچسب‌ها: كرم بروله